Vidoma.nl

Welkom bij Vidoma.nl

 


*** OPHEFFINGS UITVERKOOP ***

40% korting --> gebruik de kortingscode : LENTE2014   
Gratis fles shampoo bij iedere bestelling

CareGuide

Raadpleeg de CareGuide om de producten te bekijken die het best passen bij de verzorging van uw paard.

   

Vidoma.nl is een webwinkel speciaal gericht op paarden die last hebben van diverse huid- en hoefproblemen waaronder zomereczeem, mok, rasp, jeuk en schimmels in huid en hoef. Ons doel is om paard en eigenaar zo goed mogelijk te helpen bij het aanpakken van de overlast die dit veroorzaakt.  

Via deze website geven we u zo uitgebreid mogelijk informatie  en  bevelen we producten aan waar wij ook zelf ervaring mee hebben. Daarnaast houden we u op de hoogte van  nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderzoek.

Speciaal voor het behandelen van deze problemen hebben wij diverse producten in ons assortiment. In de CareGuide hiernaast kunt u zien welke producten we hebben en waar ze voor dienen, maar daarnaast kunt u ook het probleem van uw paard opzoeken en de juiste behandeling daarbij vinden. 

 

Nieuwe producten in ons assortiment
Derfongen – is een uitermate goede lotion om Mok mee te voorkomen en andere bacterieel aangelegen problemen op de huid. Fourgen – is een creme tegen hoeven die beschadigd zijn door schimmels en bacteriën en heeft met name in de straal en de hoefzool een goede werking.   Natjely – is een natuurlijke vaseline die zorgt dat de huid beschermd blijft tegen vocht (bv. Bij natte ondergrond) en beschadiging van bv. Tuig.  Ongifen – is een creme die de hoef beschermt en voed en met name goed te gebruiken is als zorgproduct om de hoef in conditie te houden (eventueel als onderhoudsproduct nadat deze is behandeld met Fourgen )
 Derfongen Fourgen   Natjely  Ongifen            

 
         

De verzorgingsproducten die wij verkopen zijn afkomstig van Animaderm. Animaderm is een onafhankelijk Frans laboratorium dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke producten voor de verzorging van de paardenhuid. De ingrediënten die zij gebruiken zijn op natuurlijke basis en door constante ontwikkeling en onderzoek kunnen wij het assortiment steeds verder uitbreiden. Kijk rustig even rond op de site naar onze producten en informatie.

Heeft u nog vragen, stuur ons dan gerust even een mailtje via onze contactpagina .